Webinar: Hoe de Aanpak Duurzaam GWW de doelen van Parijs dichterbij brengt

Op maandag 17 december kan je het webinar live bekijken en jouw vragen stellen.

Over Webinar Aanpak Duurzaam GWW

Of er in december al dan niet een klimaatakkoord ligt, jij kan in je werk wel degelijk wat aan CO2 reductie doen. In dit webinar gaat Meinke Schouten uitleggen hoe je door de Aanpak Duurzaam GWW toe te passen kan bijdragen aan de klimaatdoelen van Parijs. De Aanpak Duurzaam GWW is een werkwijze om in alle fasen van een project duurzaamheid een plaats te geven. De reductie van CO2 is hierbij een belangrijk onderwerp. Maar hoe zorg je dat het vanaf dag één onderwerp van gesprek is bij een project. In dit webinar gaan we in op hoe de ambities van jouw organisatie vertaald kunnen worden door de Aanpak Duurzaam GWW toe te passen.

Expert

Meinke Schouten is een onafhankelijk beleidsadviseur en procesmanager die graag transities vormgeeft en uitvoert. Ze heeft haar eigen bedrijf opgezet: Meinwater. Meinwater verbindt mensen en organisaties, helpt bij duurzame transities, ontwikkelt en evalueert beleid en kent de waterschappen.

Wat is een webinar?

Een webinar is een evenement op internet waarbij er alleen een online publiek aanwezig is. Je kijkt dus op je computer naar de spreker en kunt direct vragen stellen aan de spreker. Voorafgaand aan het webinar krijg je een code toegestuurd waarmee je kunt inloggen. Die inlogcode werkt niet alleen voor dit webinar maar voor alle webinars die Platform WOW organiseert. Achteraf is het webinar ook terug te zien via onze website.

Als je collega’s kent voor wie deze bijeenkomst ook interessant is, stuur deze uitnodiging dan vooral door.

Graag tot maandag 17 december!

Het team van Platform WOW.

Wanneer: maandag 17 december 2018 van 14.00 – 14.30 uur
Locatie: online, achter je eigen computer
Doelgroep: weg- en waterbeheerders bij de overheid
Kosten: geen

Aanmelden