Op donderdag 10 oktober 2019 organiseert CROW samen met het Platform WOW en de Gemeente ’s Hertogenbosch en BouwCirculair het Duurzaam GWW café met als algemeen thema: circulariteit.

Dit netwerkevent – tijdens de Dag van de Duurzaamheid – biedt een mooie kans om te komen tot het stimuleren en implementeren van duurzame innovaties binnen je eigen organisatie! Het event biedt zowel kansen voor opdrachtgevers als voor opdrachtnemers/marktpartijen.

Programma

  • Inspirerende Keynote van Maurice Beijk van Rentmeester 2050 over hoe we de infra echt duurzaam krijgen
  • Innovatiecafés waar innovatoren 15 veelbelovende infra-innovaties pitchen
  • Kennis- en inspiratiesessies waar je leert hoe succesvol om te gaan met belemmeringen bij het toepassen van infra-innovaties
  • Special: de Green Deal Duurzaam GWW organiseert het tweede Duurzaam GWW Café met als thema “Eenvoudig aanbesteden met MKI (‘Light Aanpak DuboCalc’) in kleine en middelgrote projecten”
  • Maak kennis met de aanpak van o.a. Rijkswaterstaat en enkele gemeenten bij het verduurzamen van onderhoudscontracten wegverhardingen
  • Innovatiemarkt met verschillende duurzame/circulaire infra-innovaties
  • Cabaretier Guido Weijers over duurzaamheid en geluk, in het kader van de Dag van de Duurzaamheid

Klik hier voor een overzicht van het programma.

Pitches
Wat kun je verwachten? Enthousiaste, intelligente en kansrijke innovators die zijn of haar innovatie op gebied van klimaatbestendige wegen- en fietspaden en energietransitie komen pitchen. Elke pitch duurt ongeveer twee minuten. Na de pitch is er nog ruimte voor vragen en gegevensuitwisseling voor degene die geïnteresseerd zijn. Belangrijkste doel hiervan is vraag en aanbod van infrastructuur innovaties bij elkaar brengen en belemmeringen voor infrastructuur innovaties wegnemen.

Globaal tijdschema

11.00-12.15 uur Omgevingswijzer en Ambitieweb, Nationale Milieu Database en Bepalingsmethode, LCA, MKI voor beton/asfalt en DuboCalc (snelcursus)

12.00 – 13.00 Inloop, lunch en Innovatiemarkt (Spiegelzaal)

13.00 – 16.30 Keynote van Maurice Beijk, innovatiecafés en inspiratiesessies, Guido Wijers over duurzaamheid en geluk

16.30 Start Netwerkborrel

Doelgroepen
Provincies, gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven met interesse in circulariteit en innovaties in de grond-, weg- en waterbouwsector.

Datum en locatie
Datum: 10 oktober 2019
Het netwerkevent vindt plaats in Den Bosch: Willem Twee poppodium, Boschdijkstraat 100, 5211 VD ’s-Hertogenbosch. Deze locatie is goed bereikbaar per OV: 10 minuten lopen vanaf centraal station Den Bosch.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden kan via deze link