Vier jaar Green Deal Duurzaam GWW 2.0 zijn omgevlogen! Wat is er nu op het gebied van duurzaamheid in spoor- , grond-, water- en wegenbouwprojecten bereikt? Wat ging er goed? Wat minder? Wat hebben we gemist?
De gratis online seminar op 11 februari gaf een terugblik op deze vier jaar en de resultaten die behaald zijn. Ook kwam het vervolg op Green Deal aan bod.

Pittige discussies
Sprekers als Michele Blom (RWS), Onno Dwars (Ballast Nedam), Albert Martinus (Lindeloof) en Ingeborg Ligtenberg (RWS) schoven als eerste aan tafel voor een terugblik. Keynote speaker Jan Rotmans legde de vinger op de zere plek en gaf een voorzet voor een pittige discussie onder leiding van Aldith Hunkar. Edwin Lokkerbol (Emissieloos Netwerk Infra en Emissieloos bouwen Bouwcampus), Marc van Leeuwen (gem. Rotterdam) en Pieter Litjens (CROW) spraken onder andere over het vervolg op de Green Deal DGWW.

Uitzending gemist?
Heeft u de uitzending gemist? Via deze link kunt u terugkijken! De chatfunctie werkt niet bij het terugkijken.
De presentatie van Jan Rotmans kunt u via deze link downloaden.

Bijeenkomst juni

Met het oog op het vervolg op de Green Deal DGWW en dit webinar organiseert de gemeente Rotterdam in juni een bijeenkomst. Hoe deze bijeenkomst eruit gaat zien en op welke datum exact is nog niet bekend. Zodra dit bekend is, vindt u op de website de laatste informatie!