Nieuw Zwanenburg, werkatelier voor de toekomst

Waarom je dit event niet mag missen!

Voor opdrachtgevers bieden de regelingen vanuit de NABB unieke kansen om gezamenlijk te werken aan de opschaling en activatie van buyer groups. Dit event is dé gelegenheid om direct bij te dragen aan de toekomst van biobased bouwen en samen met collega-opdrachtgevers de concrete vorm van opschaling te bepalen.

Meerwaarde van het event:

 1. Innovatieve inzichten: Ontvang actuele informatie en inzichten over de nieuwste ontwikkelingen en voorwaarden voor biobased bouwen in de GWW-sector.
 2. Leeromgevingen: Leeromgevingen zullen worden gelanceerd om aanbieders en afnemers te helpen bij het opschalen van product-marktcombinaties.
 3. Netwerkmogelijkheden: Breid je netwerk uit door te verbinden met andere opdrachtgevers en marktpartijen die dezelfde duurzame ambities delen.
 4. Toekomstgerichte dialoog: Neem deel aan interactieve sessies en discussies die bijdragen aan de vormgeving van de innovatieregelingen (SBIR en Innovatiepartnerschap) voor volgend jaar.

Locatie en programma:

Het event vindt plaats op een unieke locatie: Nieuw Zwanenburg, het werkatelier van de toekomst. Hier, op de akkers van een Oirschotse hoeve langs de A58, verbouwt Rijkswaterstaat gewassen die verwerkt worden tot natuurlijk bouwmateriaal voor nieuwe bruggen, sluizen en viaducten.

Programma (12.30 – 17.30 uur):

 • Algemene introductie biobased bouwen in de GWW en doelstellingen NABB
 • Zes deelsessies per product-marktcombinatie:
  • Presentatie en discussie over de state of the art
  • Presentatie en discussie over spelregels voor opschaling
  • Toelichting en discussie over de leeromgeving biobased bouwen
 • Plenaire afsluiting met vervolgstappen
 • Netwerkborrel

Aanmelden:

Aanmelden voor het event is gratis en kan via deze link: Save the date 27 juni: Biobased bouwen in de GWW (email-provider.eu). Er is plek voor circa vijftig deelnemers.

Wij hopen je op donderdag 27 juni te verwelkomen. Deel deze uitnodiging vooral met collega's en betrokkenen binnen je netwerk.

Samen bouwen we aan de toekomst van biobased bouwen in de GWW-sector!

Adres: Zwanenburg 1
5688 GT Oirschot
Nederland

Locatie

Zwanenburg 1
5688 GT Oirschot
Nederland