Activiteit

Dag van de Circulariteit

10 oktober
2023
Dinsdag 10 oktober 2023
09:00 tot 15:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Redactie CROW
1 minuut lezen

BouwCirculair, Platform WOW, Provincie Utrecht, CROW - Duurzaam GWW en Transitiepad Duurzame Wegverharding organiseren op dinsdag 10 oktober wederom de Dag van de Circulariteit: 2030 binnen handbereik! Deze dag fungeert als een ontmoetingspunt voor circulaire doeners die een bijdrage willen leveren aan een circulaire- en CO2 arme economie. 

De Dag van de Circulariteit is voor opdrachtgevers, leveranciers, recyclebedrijven, bouwers, architecten. Kortom: de gehele keten die actief is in het verduurzamen van de bouw om de doelen van 2030 te behalen: een circulaire- en CO2 arme economie. 

25 thema's in vijf rondes
In totaal zijn er 25 thema’s, verdeeld over alle actuele thema’s zoals duurzaam beton, (frees)asfalt, groenbeheer, verlichting, zero emissie, hergebruik en recycling, biobased,, etc. Tijdens 5 keuzerondes, drie in de ochtend en twee in de middag, krijg je de gelegenheid om 5 thema’s bij te wonen.

Kijk hieronder voor het overzicht van alle thema's. Ga naar dagvandecirculariteit.nl voor meer informatie over de thema's en schrijf je in!

Locatie

Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal