Nieuwsbericht

Kom naar de Dag van de Circulariteit

BouwCirculair organiseert in samenwerking met gemeente Veenendaal, Platform WOW, Duurzaam GWW, CO2 Prestatieladder en CROW innovatie netwerk de Dag van de Circulariteit.

Profielfoto van Yvette Janssen
15 juli 2022 | 1 minuut lezen

Datum – 12 oktober 2022
Tijd: 9.30 - 15.00 uur
Locatie: Basiliek - Veenendaal

BouwCirculair organiseert in samenwerking met gemeente Veenendaal, Platform WOW, Duurzaam GWW, CO2 Prestatieladder en CROW innovatie netwerk de Dag van de Circulariteit. Inspirerende sprekers, aansprekende kennissessies, verrassende inzichten, en een passende locatie – dat zijn de ingrediënten voor de Dag van de Circulariteit. Hét kennis- en inspiratie evenement voor professionals die een bijdrage leveren aan de doelstellingen naar een circulaire- en CO2 arme economie. Tot 2023 zetten we vooral in op leren en experimenteren om na 2023 dit breed in de praktijk toe te passen.
De Dag van de Circulariteit fungeert als een ontmoetingspunt voor iedereen die hier een bijdrage aan wil leveren. Een plek waar circulaire doeners bij elkaar komen om nieuwe instrumenten te introduceren, successen te vieren, kennis en ervaringen uit te wisselen en doelen voor de korte termijn te formuleren.

Tijdens 5 keuzerondes met 5 thema’s, drie in de ochtend en twee in de middag, krijg je de gelegenheid om 5 van deze thema’s bij te wonen. Geef in het aanmeldformulier aan welke thema's jouw interesse hebben! Duurzaam GWW en CROW verzorgen 3 workshops:

  • DGWW – Webbased Ambitieweb
  • DGWW – Dashboard Klimaatmonitor
  • CROW – Duurzaamheid in RAW

Meer weten over het programma? Kijk dan op deze website.

Via deze link kun je je aanmelden.