Nieuwsbericht

Werken met het Dashboard Monitoring Duurzaam GWW

Wil jij aan de slag met het Dashboard Monitoring, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Schrijf je dan nu in voor de ééndaagse cursus 'Werken met het Dashboard Monitoring Duurzaam GWW' op 5 oktober 2023.

Profielfoto van Redactie CROW
18 juli 2023 | 1 minuut lezen

Met de cursus ‘Werken met Dashboard Monitoring Duurzaam GWW’ leer je hoe je het Dashboard Monitoring optimaal kunt inzetten binnen je organisatie. Deze cursus laat je in één dag zien hoe de gereedschapskist van het Dashboard Monitoring Duurzaam GWW in elkaar zit en je leert hoe je die kan toepassen in je eigen organisatie. Zo kun je het effect gaan zien van de duurzame beheer-, ontwerp- en realisatiekeuzes die in jouw organisatie gemaakt worden en in hoeverre jouw organisatie op weg is om de doelen te realiseren die voor 2030 en 2050 geformuleerd zijn.

Voor wie?

Werk jij als beleidsmedewerker, coördinator duurzaamheid, assetmanager, consultant of als adviseur bij een provincie, waterschap, gemeente of advies- en ingenieursbureau in of voor de GWW-sector? Dan is duurzaamheid een onmisbaar onderdeel in jouw vakgebied en is deze cursus zeker relevant voor jou. 

Ook als incompany

Wil je deze cursus volgen met meedere collega's binnen jouw organisatie? Dan kun je deze cursus ook incompany volgen.

Meer informatie of inschrijven via deze link.