Nieuwsbericht

Infra-evenementen tijdens Week van de Circulaire Economie

IPO, UvW, ProRail, Platform WOW, RWS en IenW bundelen hun krachten en organiseren twee infra-evenementen tijdens de Week van de Circulaire Economie. Duurzame infra realiseren we alleen met de hele sector samen. Ben jij betrokken bij de infrastructuur? Denk dan mee tijdens deze twee afzonderlijke evenementen op 12 en 14 maart a.s.! 

Profielfoto van Redactie CROW
22 januari 2024 | 1 minuut lezen

Op 12 maart gaan we in het LEF Future Center RWS in Utrecht met elkaar in gesprek over de kansen van Artifical Intelligence in relatie tot de KCI-doelstellingen. Maar ook onderwerpen als de Milieu Kosten Indicator, cultuurverandering en laadinfra komen aan bod. We stropen de mouwen op en gaan samen aan de slag om problemen op te lossen en kansen te pakken. Daarnaast is er de hele middag een festivalmarkt waar je terecht kunt met specifieke vragen of waar je zelf inbreng kunt leveren. Kortom: we gaan samen aan de slag om een stap verder te zetten richting onze KCI-ambities.

Meer informatie en aanmelden

Op 14 maart is in De Vasim in Nijmegen een deelsessie tijdens de Nationale Conferentie over ‘Circulaire viaducten en bruggen in de praktijk’. De focus van deze deelsessie ligt op het inkopen, ontwerpen en bouwen van (circulaire) viaducten en bruggen. Rijkswaterstaat, het Interprovinciaal Overleg en de Unie van Waterschappen delen hun toekomstvisie op klimaatneutrale en circulaire infrastructuur en hoe zij hier in de praktijk invulling aan geven. Na de sessie weet je welke handvatten de inkoopstrategie van de Buyer Group biedt en bij wie je terecht kunt met vragen. 

Meer informatie en aanmelden

Graag tot ziens op 12 en/of 14 maart!