Nieuwsbericht

Terugblik online kick-off bijeenkomst DGWW 2030

Profielfoto van Yvette Janssen
23 maart 2022 | 1 minuut lezen

In 2024 is duurzaamheid een integraal onderdeel van alle spoor- en GWW-projecten. Dat is het doel van het Manifest DGWW 2030. Wat dit betekent voor deelnemers van het Manifest vertelden we in de kick-off bijeenkomst DGWW 2030 van 21 maart jl. Deelnemers aan het webinar kregen een overzicht van de meerwaarde van DGWW 2030 ten opzichte van andere duurzaamheidsinitiatieven, wat je als deelnemer van het manifest kunt verwachten en informatie over de Community of Practice voor gemeenten. Bekijk het webinar terug.

Download de presentatie.

Het webinar in een vogelvlucht

  • Pieter Litjens (voorzitter Regieteam DGWW 2030) trapte de bijeenkomst af en vertelde meer over de doorstart en de rol van CROW 
  • Pieter ging vervolgens in gesprek met Remco Lelieveld van Rijkswaterstaat als lid van het Regieteam DGWW 2030. Hij vertelt meer over meerwaarde Duurzaam GWW 2030 en de plek van SEB en KCI binnen het samenwerkingsverband. Kijk hier naar de uitkomsten van Mentimeter als onderdeel van het gesprek.
  • Joost Fijneman en Lauren van de Meer vertelden meer over wat deelnemen aan het Manifest je oplevert en wat de plannen zijn voor de komende periode.
  • Community of Practice DGWW voor gemeenten... daar vertelden Maarten Loeffen van Stadswerk en Maarten van Ginkel van de gemeente Nijmegen meer over.

Heb je nog vragen over het webinar? Neem dan contact met ons op.