Nieuwsbericht

Gemeenten kunnen kosteloos aansluiten bij DuurzaamGWW2030

Het Fonds Fysieke Leefomgeving (FFL), voorheen bekend als Fonds Collectieve Kennis-civiele techniek, zorgt dat gemeenten vanaf nu kosteloos kunnen aansluiten bij Duurzaam GWW.

Profielfoto van Yvette Janssen
14 juni 2022 | 1 minuut lezen

Direct gebruikmaken

De Aanpak DGWW is beschikbaar voor de gehele sector. Activiteiten vanuit Duurzaam GWW2030 vonden afgelopen jaren plaats via een contributiesysteem. Al snel bleek dat provincies, waterschappen, Rijkswaterstaat, Ministerie I&W en Rijksvastgoedbedrijf zich verenigden voor het doen van een financiële bijdrage. Bij gemeenten ontbrak het hieraan. FFL voorziet hier nu in. Hierdoor kunnen gemeenten direct gebruik maken van alles wat DuurzaamGWW ontwikkelt en organiseert. Denk daarbij aan kennisdeling via communities of het stellen van verduurzamingsvragen aan het Loket. Binnenkort komt er ook een landelijk Klimaatdashboard. 

Toegevoegde waarde

Wil je nu als gemeente nu ook kosteloos aansluiten bij DuurzaamGWW? Ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde bij het behalen van je doelstellingen voor bijvoorbeeld duurzame infrastructuur? Maak dan snel een account aan op www.duurzaamgww.nl. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en kun je deelnemen aan (online)gesprekken en discussies.  Je kunt met  de informatie op de website direct aan de slag met de Aanpak DuurzaamGWW! Heb je nog meer vragen, of loop je ergens tegenaan? Stel dan je vraag aan het Loket. Dan helpen wij je graag verder op weg.