Nieuwsbericht

Aan de slag met Dashboard monitoring

Ben jij benieuwd waar de duurzaamheidskansen van jouw organisatie liggen? Wil je weten wat het effect is van duurzame maatregelen in beheer, ontwerp en/of realisatie in een project én het effect op het totale areaal? En ben je benieuwd hoe jouw resultaten scoren ten opzichte van andere organisaties? Ga dan aan de slag met het Dashboard Monitoring van CROW!

Profielfoto van Redactie CROW
14 april 2023 | 1 minuut lezen

Het Dashboard Monitoring is voor en mét de sector ontwikkeld. Het dashboard bevat 6 KPI’s (CO2-uitstoot, NOx-brandstof, Energieverbruik, Biodiversiteit, Materiaalgebruik en MKI-score) en is in 2022 tot stand gekomen dankzij de inbreng en ervaringen van 10 koplopers (3 gemeenten, 3 provincies, 3 waterschappen en RWS).

Het Dashboard is gratis te gebruiken voor alle overheidspartijen. Dit is mogelijk gemaakt door de financiële bijdrages van alle partijen in de sector.  

Ondersteuning

Wil je ondersteuning bij de implementatie van het Dashboard Monitoring? Maak dan gebruik van onze menukaart. De menukaart bestaat uit drie ondersteuningspakketten. We brengen je in contact met een geselecteerde aanbieder die voldoende kennis en kunde in huis heeft en op de hoogte is van de menukaart. Samen met de aanbieder bekijk je welke ondersteuning bij jou past. De menukaart dient daarbij ter inspiratie. 

Meer weten? Lees meer op de pagina 'Menukaart Dashboard monitoring'